Egyetem Gyógyszertár → Üdvözöljük webáruházunkban!

Szállítási információk

Amennyiben a szállítási módnál a „Futárszolgálat”-ot választja, a csomagot a Magyar Posta (MPL) kézbesíti az ország egész területén belül. 

Magyarország területén bármilyen szállítási cím megadható.

MPL szolgáltatás:

Kétszeri házhoz kézbesítési kísérlet: amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezet eredményre, az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését.
Telefonos egyeztetés: amennyiben a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, és az első kézbesítési kísérlet sikertelen, a kézbesítő egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel.
Elektronikus előrejelzés: a címzett a küldemény átvételének napján az átvételről elektronikus előrejelzést kap, SMS-ben vagy e-mailben .
Őrzési idő: 10 munkanap, melyen belül a címzett a küldeményt a letéti postán átveheti.
Tudakozódás: amennyiben nem érkezik meg időben csomagja, az alábbi telefonszámon kérhet információt: 06-40-31-32-33
Kérésre az MPL a küldemény sorsáról tudakozódás keretében tájékoztatást ad.
Nyomkövetés: az MPL információt ad a küldemény feladásáról, kézbesítéséről, kézbesíthetetlenségi okáról vagy letétbe helyezéséről, legkésőbb az esemény bekövetkezését követő munkanapon. A nyomkövetés szolgáltatás a http://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes linken érhető el.

Szállítási határidő

Futárral történő kiszállítás esetén a 12:00-ig leadott rendeléseket általában a rendelés leadását követő munkanaptól számított 2-4 munkanapon belül kiszállítjuk. 
A kézbesítés munkanapokon 8-17 óra között történik.

Személyes átvétel

Egyetem Gyógyszertár, 8200 Veszprém, Egyetem utca 7.

 

 

Szállítási díj egységesen 490 Ft

Zöld Hétfő napján 0-24 óra között leadott, 5000Ft feletti megrendelések esetén ingyenes a házhozszállítás!

Felhívjuk a figyelmet, hogy a Zöld Hétfő napján leadott megrendelések jelentős számára tekintettel a szállítási idő a szokásostól eltérő lehet, akár 5-10 munkanap.
Kérjük, ezt rendeléskor vegyétek figyelembe!