Egyetem Gyógyszertár → Üdvözöljük webáruházunkban!

Fizetési információk

A rendelés leadásakor és a rendelést leadását követően, az Ön e-mail címére küldött visszaigazoló e-mailben is tájékozatjuk a rendelt termékek fizetendő bruttó vételáráról.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Bioderma webáruház árukészlete folyamatosan változik, így a termékek között lehet olyan, amely pillanatnyilag nem áll rendelkezésre.
Amennyiben a megrendelt termék a hazai hivatalos képviseletnél már nem beszerezhető, a megrendelést nem tudjuk teljesíteni.

Előzetes átutalás

Amennyiben nem szeretne a futárnak készpénzzel fizetni, akkor Önnek lehetősége van arra, hogy a vételárat és a szállítási díjat előzetesen átutalja.
Kérjük, hogy ezt csak abban az esetben tegye meg, ha visszajeleztük Önnek, hogy az összes megrendelt terméket tudjuk szállítani – a túlfizetés elkerülésének érdekében.
Előre történő utalás esetén a megrendelt termékeket csak akkor adjuk át a futárnak, ha a vételár megérkezett bankszámlánkra.

Utalási adatok

Kedvezményezett: Medicina Hungarica Kft.
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-28262422 (ERSTE Bank)
Közlemény: a visszaigazoló e-mailben megadott megrendelés azonosító pl.:  #100000376. Kérjük, hogy ezt feltétlenül adja meg!

Utánvét – fizetés a futárnál készpénzben

A legkényelmesebb megoldás, ha a házhoz szállításhoz az utánvétes díjfizetést választja. Ebben az esetben a megrendelt termékek vételárát és a szállítási díjat is a futárnál kell megfizetnie.

Kuponok beváltása

Amennyiben korábban ajándék kupont kapott tőlünk, azt a "Kosaram" menüpontnál tudja beváltani. Vásárlásnál írja be a kódot, és kattintson a "Bevált" gombra. Ezt követően a kedvezmény levonásra kerül a kosár összegéből.